Midtbyens Gymnasium - Sport og Event

Viborg Handelsgymnasium er Midtjyllands førende ungdomsuddannelse, når du gerne vil kombinere eliteidræt med en erhvervsfaglig studentereksamen. Studieretningen ”Event- & Sport management” er målrettet alle eliteidrætsudøvere, der ønsker at udnytte deres sports- og idrætsmæssige kompetencer med uddannelse på allerhøjeste niveau.

Viborg Handelsgymnasium får du et socialt og uddannelsesmæssigt fællesskab med ligesindede unge, der prioriterer idræt højt, og som forstår det vigtige i at få træning, konkurrencer og træningslejre til at gå hånd i hånd med en faglig hverdag på gymnasiet.

Undervisningen på studieretningen ”Event- og Sport Management” er tilrettelagt, så du kan gå til morgentræning hos Viborg Elite to gange om ugen uden tab af undervisningstid. Herudover får du tilbud om hjælp til at tilrettelægge dit studie, så der er plads til træning og kamp ved siden af skolegang, lektier og afleveringer.

På studieretningen får du fag som afsætning, virksomhedsøkonomi og markedskommunikation. Du får blandt andet viden om strategi og forretningsudvikling og kompetencer inden for økonomi og oplevelsesøkonomi, som i dag er tæt forbundet til en karriere inden for underholdnings- sports- og oplevelsesindustrien.

På Viborg Handelsgymnasium giver vi dig optimale rammer til at udnytte dit talent inden for idræt. Samtidig får du erhvervsrettede- og almene gymnasiale kompetencer, som er efterspurgt i erhvervslivet og sportsverdenen. Uanset om du gør karriere på eller uden for banen, er du dermed klædt på til fremtiden med en erhvervsfaglig studentereksamen hos os.

For nærmere info kontaktes studievejleder og elitekoordinator, Erna Timmer Jensen, tlf. 2980 7779, etje@mercantec.dk  


På Viborg Handelsgymnasium går der ca. 600 elever fordelt på 7-8 klasser pr. årgang. Vi tilbyder gymnasieuddannelsen HHX, og vi har syv forskellige studieretninger inden for hovedområderne økonomi, marketing eller internationale forhold. Det er oplagt at du vælger studieretningen ”Event- og Sport Management”, når du er en del af Viborg Elite, da du så har mulighed for morgentræning. Du har dog også mulighed for at vælge en af vores andre seks studieretninger.

Vi klæder dig på med en lang række erhvervsfaglige kompetencer, så du er godt rustet til at søge ind på videregående uddannelser - både korte, mellemlange og lange videregående uddannelser.
 
På Handelsgymnasiet er ca. 20 elever en del af Viborg Elite.