Viborg Gymnasium og HF

Viborg Gymnasium & HF


Talentholdet ved Viborg Gymnasium & HF

Elever i Viborg Elite har mulighed for at komme på Viborg Gymnasium & HF’s talenthold, hvor du kan kombinere morgentræning i Viborg Elite tirsdag og torsdag med en HF-eksamen efter dit hoved - og du kan starte efter 9. klasse.

Som elev på talentholdet har du de samme valgmuligheder som alle andre HF-elever ved Viborg Gymnasium & HF og kan frit sammensætte dit valg af fagpakke og valgfag, så det passer præcist til dig og dine planer.

På Viborg Gymnasium & HF kan du glæde dig til to fantastiske år fyldt med undervisning af højeste kvalitet. Det er år fyldt med dygtige og engagerede lærere, der har store ambitioner på dine vegne. Det er år fyldt med de nyeste og mest banebrydende undervisningsmetoder og med moderne teknologi, der sammen med arkitekttegnede omgivelser gør hver eneste skoledag til noget helt specielt. På VGHF har vi et fællesskab og et stærkt sammenhold, der vil komme til at forme dig. For altid.

Viborg Gymnasium & HF er en udviklingsorienteret skole i moderne rammer. Vi har et attraktivt studiemiljø, der skabes af ca. 1000 HF, STX og EUX-elever. Vi arbejder målrettet med at forme fremtidens fundament: Ambitiøse unge, der drives af nysgerrighed, lærelyst og viljen til at forløse deres faglige og menneskelige potentiale.

For at blive optaget på talentholdet via Viborg Elite skal du:
1) Søge optagelse på HF ved Viborg Gymnasium & HF senest den 1. marts via optagelse.dk efter de almindelige regler.
2) Udfylde og indsende særligt ansøgningsskema til Viborg Elite.

Optages du ikke i Viborg Elite, kan du stadig blive tilbudt en plads på talentholdet og derved have fri til morgentræning i din egen klub tirsdag og torsdag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Søren Kjær Sørensen på 86671533 eller på ks@vghf.dk.

Læs mere om HF-uddannelsen og om Viborg Gymnasium & HF på skolens hjemmeside www.vghf.dk
 
Søg om optagelse på VGHF her. Ansøgning skal sendes til lone@viborgidraetsraad.dk inden d. 1. maj 2018.