Ung Sportsmester

Ung Sportsmester 
 
 
 
 
Ung sportsmester foregår  d. 19. marts 2018 kl. 18 på Viborg Teater. Der vil først være en hyldest af alle udøvere i Viborg teater og efterfølgende vil der være en let stående buffet for inviterede.
 

Krav

For at være kvalificeret til at deltage, skal idrætsudøveren i året forinden have præsteret én eller flere af følgende præstationer

•Vinder af jysk mesterskab for hold el. individuelt i en DIF anerkendt idrætsgren. (Mesterskabet er vundet i den bedst tænkelige jyske række).
•Udtaget til deltagelse på jysk hold i en DIF anerkendt idrætsgren.
•Andre idrætspræstationer som efter Viborg Idrætsråds vurdering kan ligestilles med pkt. 1-2 eller helt særlige præstationer inden for den enkelte idrætsgren.

Unge sportsmestre er fra 0-18 år. De er som udgangspunkt medlem af en forening i Viborg Kommune, da præstationen blev gennemført. Deres bopæl er imidlertid ikke afgørende. Sportsmestrearrangementet følger kalenderåret.

 
Du kan indstille dine mestre her.
 
Du kan skrive stikord omkring udøvere og forening her
 
Begge dokumenter sendes til lone@viborgidraetsraad.dk inden d. 15. februar. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lone Simonsen på tlf. 5080 0068.